web analytics

Over ons

2015-10-25 logo 06(04)

TilburgWebTV is een online internet tvzender die zich vooral richt op culturele instanties en het studentenwezen. Opnames vinden voornamelijk plaats tijdens culturele ontmoetingen in o.a. Huis van de Wereld, Nwe Vorst, Paradox bij gelegenheden als Kashba, Bazouq, Cultureel Cafe, Repaircafe013 en de verschillende festivals. Ook de nachtburgemeester en de verscheidene projecten van Stichting Social Energy zullen nauwlettend gevolgd worden.
Tilburgwebtv werkt nauw samen met “Stichting Social Energy” en zal ook rechtstreeks op de website van “Tilburgers.nl” te zien zijn.
Doel en doelgroep
Het doel van deze online-zender is niet meer of minder dan het creëren van beeldcommunicatie tussen niet-commerciële culturele instanties en de kunst- en cultuurminnende Tilburger, alternatieven en studenten.

Imago en uitstraling

De online-zender moet duidelijk aangeven waar ze voor staan: non-profit, sociaal energiek, artistiek.

Formats

Impressie, reportage, no-comment, presentatie, muziekclip, korte film (internationaal), documentaire en  journalistieke fotografie

Een gedachte over “Over ons”

  1. Beste redactie,

    Super bedankt voor jullie prachtige reportage over de Tilburgse viering van internationale vrouwendag 2013!
    Feniks heeft veel enthousiaste reakties van bezoekers mogen ontvangen en door tilburg webtv kan iedereen nu deze viering terugkijken en nagenieten (of zien wat men gemist heeft). Hartelijk dank daarvoor en veel succes gewenst met tilburgwebtv. Namens Bestuur, team en alle vrijwilligers van Feniks, Karin Bruers en Gerda de Vries

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kunst Cultuur Passie