Cultureel vuurwerk tijdens Frisse Oren

Cultureel vuurwerk op 6 januari 2013 in Theaters Tilburg.
Frisse Oren is een initiatief van: BAZOUQTilburg, Hall of Fame, Incubate, International Gipsy Festival, de Link, L’Aventura, Mundial Productions, Muzieklab Brabant, Paradox, Poppodium 013, Theater De NWE Vorst, Theaters Tilburg, T.R.A.S.H. en Het Zuidelijk Toneel.

Een gedachte over “Cultureel vuurwerk tijdens Frisse Oren”

  1. zegt:Joh wat een spannende tijd is dit voor julile. Je kijkt zf3 uit naar dat kleine nieuwe mensje! En als hij er dan is, dan hoort hij er zf3 bij, dat het is of het nooit anders was. Wonderlijk Mooi dat je het allemaal zo goed vastlegt, die hokjes zijn ook wel echt geweldig (en julile staan er gezellig op, haha!). Ik denk telkens: moeten wij ook doen! Maar vergeet het steeds. Straks, bij onze buurtsuper staat nu ook een kleine fotocabine! Doen-doen-doen!

Reacties zijn gesloten.