Bradley’s Circus presents new album “KICKING BUT NOT HIGH”

bradley cd release.Still005BRADLEY’S CIRCUS PRESENTS NEW ALBUM “KICKING BUT NOT HIGH”

16 FEBRUARI IN 013 TILBURG

Bradley’s Circus, met Mattanja Joy Bradley, André van den Boogaart, Beewee Nederkoorn, Joris Verbogt en Lidewij Veenhuis, presenteerde op 16 februari zijn derde studio-album ‘Kicking but not high’ in de kleine zaal van 013. Zeker 300 mensen waren naar deze presentatie komen kijken.

Voor aanvang vertellen André en Mattanja: “Het genre is moeilijk te benoemen, de muziek is een mengelmoes met veel Amerikaanse roots, zoals rockabilly, country en blues. De kracht is ook dat het zo divers is, maar het is soms ook een nadeel. Voor een genre-festival worden we vaak niet gevraagd omdat we dan net niet aan het genre voldoen. Als we in de Verenigde Staten toeren is New Orleans eigenlijk onze thuisbasis. Een hele goede vriend van ons staat daar altijd voor ons klaar met hulp. Als je hem vraagt hoe het met hem gaat, zegt hij altijd “Kicking, but not high”. Maar nu is hij ernstig ziek en we vrezen dat hij dit jaar zal overlijden. Deze CD dragen we aan hem op.”